Červen 2008



Adresa na Luca Ward do Itálie

30. června 2008 v 18:31 | popča |  ♥Ottavio Ranieri - Luca Ward♥
Luca Ward
Promoter Artists
Via Fabio Massimo 107
00192 Roma
Italy
Můžete dostat takovýhle dopis
Image

Luca životopis

30. června 2008 v 18:28 | popča |  ♥Ottavio Ranieri - Luca Ward♥
Vlastně napsaní a přeložený z Italštini

Narození

31 Července,1960,Řím,Itálie

Manželka

Claudia Razzi(1983-2004)
Rozvedený
1dítě

Maličkosti

Jeho dcera se jmenuje Guendalina Ward
Jeho syn se jmenuje Aleardo Ward
Jeho bratr se jmenuje Andrea Ward
Pracuje jako herec.
V prosinci 2007 se stal otcem.

Luca filmografie

30. června 2008 v 18:09 | popča |  ♥Ottavio Ranieri - Luca Ward♥
  1. "Capri" .... Cosimo Rizzuto (1 episode, 2008)
    - Ritorno a Capri (2008) TV episode .... Cosimo Rizzuto
  2. Scusa ma ti chiamo amore (2008) .... Narration/Tony Costa
  3. "Donna Detective" (2007) TV mini-series .... Maurizio Farnese
  4. Ali Baba et les 40 voleurs (2007) (TV) .... Mustapha
  5. Dottore quasi perfetto, Un (2007) (TV) .... Alessandro Franchi
  6. "Pompei, ieri, oggi, domani" (2007) TV mini-series .... Caio
  7. Caccia segreta (2007) (TV) .... Sanza
  8. 7 km da Gerusalemme (2007) .... Alessandro Forte
  9. Animanera (2007) .... Masciandaro
  10. Stella dei re, La (2007) (TV) .... Balthasar
  11. Karol, un uomo diventato Papa (2005) (TV) (voice) .... Karol Wojtyla
    ... aka Karol: A Man Who Became Pope (International: English title) (USA: DVD title)
    ... aka Karol. Czlowiek, który zostal papiezem (Poland)
  12. Dalla parte giusta (2005) .... Giorgio
  13. Dentro la città (2004) .... Lattanzi
  14. Mater natura (2004) .... Avv.Sacco
  15. Blindati (2003) (TV)
  16. "Tutti i sogni del mondo" (2003) TV mini-series
  17. "Elisa di Rivombrosa" (2003) TV series .... Ottavio Ranieri
  18. "Cento vetrine" (2001) TV series .... Massimo Forti (2002-2004)
  19. San Giovanni - L'apocalisse (2002) (TV) .... Eracle
    ... aka Bibel: Apokalypse, Die (Germany)
    ... aka The Apocalypse (USA)
  20. "Don Matteo" .... Alberto Mei (1 episode, 2002)
    - Bellissima (2002) TV episode .... Alberto Mei
  21. "Cuccioli" (2002) TV mini-series .... Tony
  22. "Carabinieri" (1 episode, 2002)
    - Una figlia in arrivo (2002) TV episode
  23. "Incantesimo 4" (2001) TV series .... Goffredo (2001)
  24. The House of Chicken (2001) .... Motociclista
  25. Gioco a incastro (2000) (TV) .... Andy

  26. "Donna per amico, Una" (1998) TV series .... Gianni (1998)
  27. Jonathan degli orsi (1993) (voice: Italian version) .... Chatow
    ... aka Dzhonatan - drug medvedey (Russia)
    ... aka Jonathan of the Bears (Italy)
  28. "Quelli della speciale" (1992) TV mini-series
  29. Barocco (1991) (voice) .... Luca, il disc-jockey
  30. Cattiva (1991) (voice) .... Julian Sands' Voice
    ... aka The Wicked (USA)

  31. "Solo" (1989) TV mini-series
  32. Chewingum (1984)

  33. "...e le stelle stanno a guardare" (1971) TV mini-series .... Bambino all'età di 3 anni

  34. "Demetrio Pianelli" (1963) TV mini-series



Diplomy za 14.Bleskowku

30. června 2008 v 15:18 | popča |  ♥Bleskowky + Soutěže♥
pro Jarušku
pro Andrejku
pro Alenu
img79/1774/beznzvuqy9.png

Školní bleskowka

30. června 2008 v 11:50 | popča |  ♥Bleskowky + Soutěže♥
Ahojky tak co Prázky????!!!!!!!!!!!!!!!!
1.Ahoj
2.Jak si užíváš prázky?
3.Co jsi měla na vízo?
Čeština→
Matika→
Aj→
Nj→
Dějepis→
Zeměpis→
Fyzika→
Chemie→
Příroďák→
Občanka→
Rodinka→
Tělák→
Výtvarka→
Hudebka→
Dějiny Literatury→
4.Si spokojený(á) s vysvědčenim?
5.Dostaneš něco za vysvědčení?
6. A co to bude?
7.Do jaký třídy teďka po prázkách pudeš?
8.Tvůj nejoblíbenější předmět?
9. Proč?xD
10.Těšíš se až vyjdeš ze základky?
11.Víš kam pudeš na střední?
12.Měl(a) si odklad?
13.Bude se ti stýskat o prázky po škole?
14.Těšíš se na prázky
15. nic nenapadá xD
16. Jenom ještě hlásni v anketě pro svojí favoritku........
17.Pro koho jsi hlásla?
18. A kolikátej to byl hlas??
19.Tak to je konec, neboj pak dam vědět na blog
20. pa a měj se krásně xD