Září 2008

Pominte

28. září 2008 v 18:44 | popča
Ahojky lidičky prominte že tu uz dlouho nejsou žádné články ale moje rodina prestavuje celej byt a pocitac je odpojený tetka pisu od strejdy abyste si nemislely ze lzu tak se omouvám az bude vse hotové bude spousta novejch článků slibuju pa a cau

Narození Eleny

10. září 2008 v 20:53 | popča |  ♥Překlady♥
Narodila sa o 10-siatej hodine dnes ráno vo Florencii po malých komplikáciách. Vittoria Pucini dala život malej Elene, dcére partnera Alessandra Preciosiho. Pôrod prebehol prirodzeným spôsobom. Mamička a dcérka, obklopované láskou vzrušeného otca, sa majú veľmi dobre. Narodenie Eleny je korunou lásky medzi dvomi hercami, ktorá sa zrodila v priebehu nakrúcania seriálu <<Elisa di Rivombrosa>>.
Preziosi sa včas vrátil do Talianska vo chvíli tejto radostnej udalosti: v sobotu letel do bulharskej Sofie, kde je zamestnaný natáčaním setu z filmu <Dvor škovránkov>>, produkovaným bratmi Tavianiovcami, v ktorom hrá po boku španielskej herečky Paz Vega.
Alessandro je otcom po druhý krát, po synovi menom Andrea Eduardo, ktorý má dnes 11 rokov, zo vzťahu s expriateľkou Rossellou Zito.

Alessandro a Vittoria

10. září 2008 v 20:41 | popča |  ♥Překlady♥


EXLUZÍVNE ZADRŽIAVANÉ TAJOMSTVÁ VITTORIE PUCCINI

"N a š a l á s k a"

Po prvý krát umelkyňa neporuší záväzky voči putu k Preziosimu.
Tento jej postoj sa považuje za predpremiéru k deju druhej série EDR s novým obsadením

Nepodarí sa im viac skryť. Po dlhom období "inkubácie" spojené s indiskrétnosťami zachytenými fotoobjektívmi v súkromí, láska medzi Alessandrom Preziosim a Vittoriou Puccini už nepotrebuje žiadne skrývania a výhovorky. <<Som zamilovaná do Alessandra>> povedala priamo ona. A dodala, že bude vždy vďačná postave Elisi, ktorá jej dala nielen obrovskú popularitu, ale aj možnosť stretnúť skutočnú lásku. <<Prihodilo sa mi niečo neuveriteľné a fantastické v tej istej časovej perióde>>, uzavrela svoje vyznanie herečka. <<V živote sa mi zdalo, že mám všetko, okrem lásky. Teraz prišla aj ona.>>
Prvý "oficiálny" výjazd Vittorie a Alessandra sa spájal s udelením medzinárodného vyznamenania (ocenenia) Gina Taniho, v Ríme v uplynulých dňoch. Obidvaja herci, ruku v ruke, sa nechali vidieť vyrovnaní, kľudní a zamilovaní, ako nikdy predtým. Vymieňali si zamilované pohľady, a viac než jeden krát sa vzdialili "porozprávať sa osamote", aby unikli ušiam indiskrétnych poslucháčov. Čo bolo také tajné na ich rozhovore.? Malé jednoduché veci tých, ktorí sa milujú; slová, ktoré siahajú do tvojej vlastnej druhej polovice.
Skoro dokonalá rozprávka, ale; alebo ak chcete, ešte raz realita ukradla dej fikcii. Pomaly začínajúca láska medzi Alessandrom a Preziossim a Vittoriou Puccini pokračuje a zdokonaľuje sa každým ďalším dňom.
Toto sa deje v ich reálnom živote. Ale čo sa stane vo fikcii, v ktorej Cinzia Th Torrini sa pripravuje na natočenie druhej série, a hovorí sa, že jedným dychom študuje materiál na prípravu série tretej? Noviniek tu je niekoľko a všetky sú veľmi zaujímavé. Zatiaľ čo pripravujeme pre tlač toto číslo Tele Bolera, Alessandro Preciosi sa takmer rozhodol znovu prijať úlohu a v istom momente druhej série Elisi z Rivombrósi, nie násilným spôsobom ujať sa svojej postavy, ale v tom istom okamžiku, dovoliť deju vyvinúť logickým a zaujímavým pre diváka. A práve toto ukazuje na to, aké sú dôležité listy, ktoré pošlete, ak ste ich ešte neposlali, do našej redakcie; oni sú cestou medzi vami a vašim hercom.
Zatiaľ čo Preziosi odchádza zo scény, na jeho miesto prichádza pôvabný dôstojník, ktorý sa spočiatku javí ako naničhodník, no keď sa neskôr prejaví jeho šľachetná duša, preberie miesto grófa Ristoriho po boku Elisi a jej dievčatka. Práve takto, lebo vo zväzku s grófom, pekná protagonistka histórie, mala jednu dcéru.
Dôstojníka, o ktorom hovoríme, by mal hrať Daniel Liotti, iba ak by nakoniec Torrini zmenila názor. (Pripomíname, že podľa nášho najdôslednejšieho uváženia, by bolo najlepšie presvedčiť Preziosiho, aby v seriáli ostal.)
Ďalšou veľkou novinou participácia manželky Manuela Filiberta zo Savoje, francúzskou herečkou Clotilde Courau. A tak podľa prvých indiskrétnych informácií, jej bude ponúknutá úloha královnej z Dvoch Sicílií, v momente, keď Elisa 2 bude udomácnená v Neapole.
Nová Elisina láska sa potvrdí po dlhej sérii intríg a rán osudu, včetne únosu dievčaťa. Ale skutočne ostane gróf Ristori mŕtvy.? V tomto bode sa názory rozchádzjú. My vám ponúkame tú najlepšiu možnosť, kde návrat Fabrízia ostane možný v jednej z dramatických scén a dvere stále otvorené. Je niekto, kto rozhodne o vymretí rodu, o ktoré žiadajú režisérku ako Preziosi, tak aj Puccini.



Životopis a Filmografie

2. září 2008 v 19:24 | popča |  ♥Agnese Ristori-Regina Bianchi♥
1.Července,1921,Lecce, Apulia,Italia
  1. Ci sta un francese, un inglese e un napoletano (2008) .... Madre Noemi
  2. "Donna Detective" (2007) TV mini-series .... Suor Genziana
  3. "Butta la luna" (2006) TV mini-series .... Nonna Cosima
  4. "Elisa di Rivombrosa" (2003) TV series .... Countess Agnese Ristori
  5. Sotto gli occhi di tutti (2002) .... Tonia
  6. E adesso sesso (2001) (as Régina Bianchi)
    ... aka And Now Sex (USA: literal English title)
  7. Terzo segreto di Fatima, Il (2001) (TV) .... Suor Lucia.

  8. Manoscritto di Van Hecken, Il (1999) (as Régina Bianchi)
  9. Not registered (1999) .... Tonia
  10. Padre papà (1998) (TV)
    ... aka Geliebte und der Priester, Die (Germany)
  11. Vite blindate (1998) (TV) (as Régina Bianchi) .... Grandmother Angela
  12. "Allumettes suédoises, Les" (1996) TV mini-series (as Régina Bianchi) .... Mémé
  13. Camerieri (1995) (as Régina Bianchi) .... Azzaro's wife
    ... aka Waiters
  14. Ours en peluche, L' (1994) (as Régina Bianchi)
    ... aka Orso di peluche, L' (Italy)
    ... aka The Teddy Bear
  15. Giudice ragazzino, Il (1994) (as Régina Bianchi) .... Mrs. Livatino

  16. "Bambino in fuga" (1989) TV mini-series (as Régina Bianchi)
  17. Amara scienza, L' (1985)
  18. Kaos (1984) (as Régina Bianchi) .... Pirandello's mother (segment "Colloquio con la madre")
    ... aka Chaos (USA)
  19. Stangata napoletana (1983) (as Régina Bianchi) .... Palmira
    ... aka Neapolitan Sting (USA)
    ... aka Trastola, La (Italy: subtitle)
  20. Mia figlia (1982) (as Régina Bianchi)
  21. Giuramento (1982) .... Sua madre
  22. Celebrità (1981) (as Régina Bianchi) .... Rosa
  23. Carcerato (1981) (as Régina Bianchi) .... Donna Assunta
  24. Zappatore (1980) (as Régina Bianchi) .... Maddalena Esposito

  25. Rocco Scotellaro (1979) (TV)
  26. "Jesus of Nazareth" (1977) TV mini-series .... Anne
    ... aka Gesù di Nazareth (Italy)
  27. Dove volano i corvi d'argento (1977) (as Régina Bianchi) .... Istevene's mother
  28. Gran bollito (1977) .... (voice double: Shelley Winters)
    ... aka Black Journal
    ... aka Signora degli orrori, La
  29. "Gamma" (1975) TV mini-series (as Régina Bianchi) .... Madre
  30. Tony Arzenta (1973) (uncredited) .... Mrs. Arzenta, Tony's mother
    ... aka Big Guns (International: English title)
    ... aka Big Guns - Tony Arzenta (Europe: English title)
    ... aka Big guns - Les grands fusils (France)
    ... aka Grands fusils, Les (France)
    ... aka No Way Out (USA)
    ... aka Tony Arzenta - Big Guns (Italy)
  31. "Marchese di Roccaverdina, Il" (1972) TV mini-series
  32. Napoli 1860: La fine dei Borboni (1970) (TV)
  33. "Terre del sacramento, Le" (1970) TV mini-series

  34. Operazione ricchezza (1968) (as Régina Bianchi)
  35. Temptation (1968)
  36. Spara forte, più forte, non capisco (1966) (as Régina Bianchi) .... Rosa Amitrano
    ... aka Shoot Loud, Louder... I Don't Understand
  37. Nero, Il (1966) (as Régina Bianchi)
    ... aka Nero (International: English title)
  38. Grandi camaleonti, I (1964) (TV)
  39. Sabato, domenica e lunedì (1963) (TV)
  40. Sera di pioggia (1963) (TV)
  41. Quattro giornate di Napoli, Le (1962) (as Régina Bianchi) .... Concetta Capuozzo
    ... aka The Four Days of Naples (USA)
  42. Giorni contati, I (1962) (as Régina Bianchi) .... Giulia
  43. Questi fantasmi (1962) (TV)
  44. Storia milanese, Una (1962) (as Régina Bianchi) .... Valeria's mother
    ... aka A Milanese Story (International: English title)
  45. Giudizio universale, Il (1961) (as Régina Bianchi)
    ... aka Jugement dernier, Le (France)
    ... aka The Last Judgement (USA)
  46. Giorno da leoni, Un (1961) (as Régina Bianchi)
    ... aka A Day for Lionhearts (International: English title)

  47. Due Foscari, I (1942) .... Lucrezia Contarini
  48. Marido provisional, El (1941) .... Margaret
  49. Dopo divorzieremo (1940) .... Margaret
  50. Ponte di vetro, Il (1940) .... Anna
    ... aka Bridge of Glass (International: English title)

  51. Socio invisibile, Il (1939)
  52. Angélica (1939)
    ... aka Blood Red Rose (USA)
    ... aka Rosa di sangue (Italy)
  53. Gran bollito (1977) (voice double: Shelley Winters) (as Régina Bianchi)
    ... aka Black Journal
    ... aka Signora degli orrori, La

Adresa na Reginu

2. září 2008 v 19:20 | popča |  ♥Agnese Ristori-Regina Bianchi♥
Regina Bianchi
CPDS-Studio Di Sarno
Via L.Ungarelli 5
00162 Roma
Italy

Angelo

2. září 2008 v 19:16 | popča |  ♥Ostatní postavy♥

Alvise Radicati Di Magliano - Antonio Iuorio

2. září 2008 v 19:15 | popča |  ♥Ostatní postavy♥
29.Března 1963,Neapole,Italie
  1. Mineurs (2007) .... Sagrestano Domenico
  2. Crimini: Rapidamente (2006) (TV) .... Develos
  3. Shooting Silvio (2006)
  4. Piano 17 (2005) .... Giovanni Borgia
    ... aka Floor 17 (Europe: English title)
    ... aka Plan 17 (International: English title)
  5. "Luisa Sanfelice" (2004) TV mini-series (as Antonio Iuorio)
    ... aka San Felice, La (France)
  6. Prendimi e portami via (2003) .... Otello
    ... aka Take Me Away (International: English title)
  7. "Elisa di Rivombrosa" (2003) TV series .... Alvise Radicati di Magliano
  8. Luna rossa (2001) .... Egidio
    ... aka Red Moon (International: English title)
  9. "Crociati" (2001) TV mini-series .... Massoud
    ... aka Crusaders (Europe: English title)
    ... aka Kreuzritter, Die (Germany)
  10. Vola Sciusciù (2000) (TV)
    ... aka Held aus Apulien, Der (Germany)
    ... aka The Savior of San Nicola (Europe: English title)

  11. Senza movente (1999) .... Casciani
    ... aka No Apparent Motive (Singapore: English title: DVD title)
  12. Leçons de ténèbres (1999) (as Antonio Iuorio)
    ... aka Tenebrae Lessons (International: English title)
  13. "Squadra mobile scomparsi" (1999) TV series .... Nicola Nascimbeni (unknown episodes)
    ... aka Missing (Europe: English title)
  14. Polvere di Napoli (1998) (as Antonio Juorio) .... Bibberò
  15. Altri uomini (1997) .... Turi Maiolo il ragioniere
  16. Amico di Wang, L' (1997) (as Antonio Juorio) .... Paolo
    ... aka Out of Hand (USA: festival title)
  17. Bámbola (1996) .... Ugo
  18. Ilona llega con la lluvia (1996) .... Stavropoulos
    ... aka Ilona Arrives with the Rain
    ... aka Ilona arriva con la pioggia (Italy)
  19. Scatola magica, La (1996) .... The judge
  20. Verificatore, Il (1995) .... Crescenzio
    ... aka The Gas Inspector
  21. Ivo il tardivo (1995) .... Antonio
    ... aka Ivo the Genius
  22. Nel continente nero (1993) .... Antonio
    ... aka On the Dark Continent
  23. Per amore, solo per amore (1993) (uncredited) .... Joseph's Wicked Brother
    ... aka For Love, Only for Love
  24. Morte di un matematico napoletano (1992) .... Ferdinando
    ... aka Death of a Neapolitan Mathematician
  25. Angelo con la pistola, L' (1992) (as Antonio Juorio) .... Pascal
    ... aka Angel of Death
    ... aka Angel with a Gun (International: English title)
  26. Family Express (1991) (as Antonio Juorio) .... Max
    ... aka Family Express (France)
  27. Hudson Hawk (1991) (as Antonio Iurio) .... Vatican guard

  28. "A Fine Romance" .... Police Chief (1 episode, 1989)
    ... aka Ticket to Ride (UK)
    - Pilot (1989) TV episode .... Police Chief
  29. Night Club (1989) .... King Farouk I of Egypt
  30. Stradivari (1989) (as Antonio Juorio) .... Primo dignitario
  31. Se lo scopre Gargiulo (1988) (as Antonio Juorio)
    ... aka What If Gargiulo Finds Out? (Europe: English title)
  32. "Colletti bianchi" (1988) TV mini-series
  33. Opera (1987) (as Antonio Juorio) .... Baddini
    ... aka Terror at the Opera (USA)
  34. Ternosecco (1987) (as Antonio Juorio)
    ... aka The Numbers Game (USA)
    ... aka Vado e torno (Italy)
  35. Tassinaro a New York, Un (1987) (as Antonio Juorio)
    ... aka A Taxi Driver in New York
  36. Animali metropolitani (1987) (as Antonio Iuorio)
  37. Ginger e Fred (1986) (as Antonio Iuorio) .... TV Inspector
    ... aka Federico Fellini's Ginger & Fred (USA: DVD box title)
    ... aka Ginger and Fred (USA)
    ... aka Ginger et Fred (France)
    ... aka Ginger und Fred (West Germany)
  38. The Wrong Mr. Johnson (2008) (story)
img122/1120/031fe.jpg
img106/5142/12gg.jpg
img80/5113/111gj1.jpg
Увеличенное изображение
Увеличенное изображение
Увеличенное изображение
Увеличенное изображение
Увеличенное изображение
Увеличенное изображение
Jeho obrazky
Увеличенное изображение
Увеличенное изображение
Увеличенное изображение